Case

SKOV

Automation med fleksibilitet

SKOV bidrager til en effektiv og bæredygtig global fødevareproduktion, der leverer sunde fødevarer produceret med respekt for dyrevelfærd. De leverer klimaløsninger, bedriftsledelse og digitale værdikædetjenester til dyreproduktion på verdensplan.

Optimering af processer i den daglige drift

SKOV er en virksomhed i vækst og har netop åbnet deres nye distributionscenter i Glyngøre, for bedre at kunne sikre leverancen til deres kunder over hele verdenen. SKOV søgte en pakkeløsning, der både kan optimere processen i den daglige drift samt være fleksibel og mere værdiskabende. Sammen har vi udviklet en skræddersyet end-of-line løsning, der kunne opfylde deres emballagebehov hele vejen rundt. Pakkeløsningen til SKOV blev en kombination af både fuld – og semiautomatiske pakkemaskiner, der sammen bidrager til en optimal pakkeproces.

Om løsningen

SKOV søgte en pakkeløsning, der både kan optimere processen i den daglige drift samt være fleksibel og mere værdiskabende.

Sammen har vi udviklet en skræddersyet end-of-line løsning, der kunne opfylde deres emballagebehov hele vejen rundt. Pakkeløsningen til SKOV blev en kombination af både fuld – og semiautomatiske pakkemaskiner, der sammen bidrager til en optimal pakkeproces.

Skræddersyet

Tidsbesparende

Pallepak

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe værdi for din pakkeløsning?

Del

Book et møde

Udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan optimere din pakkeproces.

Send en forespørgsel
Kontakt vores salgsteam
Picture of Mark Rosenkjær
Mark Rosenkjær
Picture of Thomas Andersen
Thomas Andersen