Om Vangby

Din emballagepartner - hele vejen rundt

Vangby forhandler et fokuseret sortiment af komplette emballageløsninger, hvor vi integrerer alt det vi er bedst til: Fra ekspertise indenfor optimering af emballage, design og implementering til automatisering. Vi leverer samlede løsninger, der kombinerer innovativ teknologi, logistik, bæredygtige materialer, service og erfaring, for at skabe den største værdi for vores kunder.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, lige fra det simple emballagebehov til fuldautomatiske end-of-line pakkelinjer. Vi er din troværdige partner, der bruger den nødvendige tid på at forstå din forretning samt behov. Vangby stræber altid efter at være kundens one-point-of-contact, for at simplificere processen, uanset om det drejer sig om emballage, service eller maskiner.

 

Rådgivning

Vi rådgiver og vejleder dig om de bedste og mest optimale emballageløsninger.

Totalløsninger

Vi er specialister i udvikling af end-of-line kasse-og pallelinjer ud fra dine behov.

Service

Vi servicerer og vedligeholder dagligt vores kunders maskiner, så de kører mest driftssikkert.

Vangby er en del af OptiGroup

OptiGroup er en førende europæisk distributionsgruppe, der tilbyder skræddersyede forsyningsløsninger til B2B-kunder. OptiGroup virksomheder er specialiseret i at forsyne kunderne, primært inden for rengøring & facility management, hotel & restaurant, sundhedspleje, fremstillingsindustrien og den grafiske sektor, med produkter og forsyningsløsninger, der strømliner driften og fremmer en mere succesfuld forretning.

Book et møde

Udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan optimere din pakkeproces.

Send en forespørgsel
Kontakt vores salgsteam
Picture of Mark Rosenkjær
Mark Rosenkjær
Picture of Thomas Andersen
Thomas Andersen