Case

Salling Group

Automatsering med pluk og pak

Øget effektivitet og mindsket emballageforbrug

Salling Group oplevede at være presset på deres kapacitet og ønskede en ny pakkeløsning, der kunne automatisere den daglige drift i processen med pluk og pak. Sammen har vi fundet frem til en pakkeløsning, der både øger effektiviteten og mindsker emballageforbruget. Salling Group er meget afhængige af en gnidningsfri og sikker pakkeproces med høj driftssikkerhed og effektivitet i pakkeflowet.

Løsningen blev en CVP Everest maskine, som fuldautomatiserer pakning af single og multi ordrer. Maskinen kan erstatte op til 10 manuelle pakkestationer og pakke op til 1.100 pakker i timen med kun to operatører. Maskinens fit-to-size autoboxing-teknologi måler, konstruerer, forsegler, vejer og mærker hver hård eller blød enkelt- eller multi-element ordre i én konsistent proces.

Det øger ikke kun effektiviteten af emballageprocessen markant, men mindsker også emballageforbruget og dermed omkostningerne.

Om løsningen

Løsningen blev en CVP Everest maskine, som fuldautomatiserer pakning af single og multi ordrer. Maskinen kan erstatte op til 10 manuelle pakkestationer og pakke op til 1.100 pakker i timen med kun to operatører.

Optimal emballering og mindre emballageforbrug:

  • Varen 3D-scannes og indpakkes på nøjagtige mål.
  • Eliminering af pakkefyldsamt forbedret footprint.
  • Op til 50% reducering af ordrens samlede volumen.
  • Pakken scannes, måles, pakkes, vejes og etiketteres.
  • Stærk emballagekonstruktion af bærende bund samt på limet låg.

 

Vi tilbyder denne pakkeløsning som standardmaskine i vores sortiment. For at sikre den største værdi og drift i pakkeprocessen, er vores serviceteknikere blevet uddannet hos leverandøren, så vi kan supportere vores kunder på bedste vis.

Optimering

Tidsbesparende

Innovativ

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe værdi for din pakkeløsning?

Del

Book et møde

Udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan optimere din pakkeproces.

Send en forespørgsel
Kontakt vores salgsteam
Picture of Mark Rosenkjær
Mark Rosenkjær
Picture of Thomas Andersen
Thomas Andersen