Case

Sæby Fiske-Industri

Reducér, optimer og effektivisér din pallepakning

En smidig og omkostningsbesparende pakkeproces, der tilgodeser dit emballagebehov, øger ikke kun driften, men mindsker også emballage- og tidsforbruget. Vi hjælper dig med at analysere dine behov og sikrer den mest optimale løsning for din forretning. Vi forstår vigtigheden af at kunne indtænke fremtidige ændringer i din pallelinje, så den følger med din virksomheds udvikling.

Ekspertise, der støtter dine forretningsmål

Sæby Fiske-Industri oplevede at få stillet et nyt kundekrav til bedre pallestabilitet, da der var en stigende antal transportskader. Det eksisterende udstyr i pakkelinjen kunne ikke imødekomme ønsket om forbedret pakkestabilitet, hvorfor kravet til en ny og forbedret pallepakning opstod. I forbindelse med opdatering af den eksisterende pakkelinje havde Sæby Fiskeindustri brug for hjælp til en midlertidig løsning samt en analyseproces i arbejdet med en ny maskinløsning. Løsningen blev en ny armvikler med topark-pålægger og tilhørende baner.

Løsningen overdrager pallen til den nye linje af Sæby Fiske-Industris eksisterende transfervogn, hvorefter den pakkes med topark og folie på anlægget. Anlægget er fremtidssikret med både trinløst justerbart forstræk og roping for ekstra fasthold på pallepakningen. En kombination af bundroping og løft af pallen under pakning sikrer således, at palle og gods fremstår som en enhed, der kan fastholdes under hele folieringen. Udover tilkøb for bedre fastholdelse af gods på pallen prioriterede Sæby Fiske-Industri også at købe en kran til ilægning af topfolie. Derved undgås tunge løft af topfolie, når det skal skiftes i maskinen.

Som en del af aftalen skulle Vangby afslutningsvis udføre en EUMOS-test inden endelig overdragelse af den nye maskinløsning. Som en del af processen tilbyder vi test af paller op imod EUMOS-standarden for at kunne imødekomme den bedste pallestabilitet og en smidig og omkostningsbesparende pakkeproces, der både tilgodeser emballagebehovet og øger driften. Testen foregår via et mobilt testcenter med mulighed for at teste pallestabiliteten for at optimere din pallepakning, så den er mest stabil og sikker. Via indstillingerne med trinløst justerbart stræk, roping, justerbar pålægningskraft samt andre funktioner indstilles maskinen til at pakke godset, så det overholder EUMOS-standarden. Udover selve testen udstedes desuden et certifikat som dokumentation for, at pallestabiliteten overholder EUMOS-standarderne.

Om løsningen

Løsningen overdrager pallen til den nye linje af Sæby Fiske-Industris eksisterende transfervogn, hvorefter den pakkes med topark og folie på anlægget. Anlægget er fremtidssikret med både trinløst justerbart forstræk og roping for ekstra fasthold på pallepakningen. 

En kombination af bundroping og løft af pallen under pakning sikrer således, at palle og gods fremstår som en enhed, der kan fastholdes under hele folieringen. Udover tilkøb for bedre fastholdelse af gods på pallen prioriterede Sæby Fiske-Industri også at købe en kran til ilægning af topfolie. Derved undgås tunge løft af topfolie, når det skal skiftes i maskinen.

Godssikring

Automation

Tilpasning

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe værdi for din pakkeløsning?

Del

Book et møde

Udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan optimere din pakkeproces.

Send en forespørgsel
Kontakt vores salgsteam
Picture of Mark Rosenkjær
Mark Rosenkjær
Picture of Thomas Andersen
Thomas Andersen