Case

NDI

Folievikling og robotteknologi som nøgleord for effektivisering

NDI, også kendt som Nordisk Dæk Import, er Nordens førende leverandør af dæk og fælge. Med 50 års erfaring i dækbranchen, har NDI en lang historie med udvidelser af forretningen og etablering af lokationer i Norden. 

Automation af repetitive opgaver

Foliering og stabling af dæk kan være en gentagende og krævende opgave, når det gøres manuelt, hvilket nemt kan medføre arbejdsrelaterede skader. NDI havde et større behov for automation i deres eksisterende pakkeproces, hvor netop faktorer som forbedret ergonomi, effektivisering og automation skulle imødekommes. 

I tæt samarbejde med med NDI Group A/S i Lund, har vi udviklet og implementeret én samlet totalløsning med alt fra dæk-vikler, baner og robot til strap maskine, styreskab og signaludveksling. Friarmsrobotter automatiserer krævende repetitive opgaver, hvilket ikke kun reducerer risikoen for skader, men også frigiver medarbejdere til mere komplekse og værdiskabende opgaver.

 

 

Om løsningen

I tæt samarbejde med med NDI Group A/S i Lund, har vi udviklet og implementeret én samlet totalløsning med alt fra dæk-vikler, baner og robot til strap maskine, styreskab og signaludveksling. 

Friarmsrobotter automatiserer krævende repetitive opgaver, hvilket ikke kun reducerer risikoen for skader, men også frigiver medarbejdere til mere komplekse og værdiskabende opgaver.

Robot

Ergonomi

Pallepak

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe værdi for din pakkeløsning?

Del