Case

Effektivisering med automation

Effektivisering med automation

Kunden efterspurgte en automatiseret pallelinje, som kunne kombinere strækvikling og strapping af paller for at optimere og effektivisere deres pakkeproces bedst muligt. Der er findes mange løsninger til en mere fejlfri og effektiv pakkeproces, og fælles for alle løsninger er, at struktur og mere automatisering skaber en fleksibel funktion, så din virksomhed er rustet til fremtidens behov og efterspørgsel. Vores totalløsninger inden for automation frigiver ikke kun menneskelige ressourcer og besparelser, men sikrer også en bedre ergonomi for dine medarbejdere.

En skræddersyet fleksibel løsning

Løsningen blev en pallelinje med forskellige programvalg, der aflæses automatisk via kommunikation mellem linjen og kundens WMS-system. Der kræves ikke yderligere manuelt arbejde fra operatøren, efter at pallen er placeret på linjen. Selve pallelinjen er opdelt i forskellige zoner, hvilket betyder at en zone kan brydes, mens de andre fortsætter med at arbejde. Dette sikrer den mest optimale og driftssikre pakkeproces, da de andre zoner ikke forstyrres.

På linjen er der desuden også tilføjet en vægt- og volumenstation, hvor data indsamles og sendes til WMS, systemet opdateres og informationen sendes ud på transportetiketten. Den effektive pakkeproces sikrer både mere struktur og en mere fleksibel funktion, som nemt og hurtigt kan håndtere pakning af store mængder på kort tid. 

Om løsningen

Løsningen blev en pallelinje med forskellige programvalg, der aflæses automatisk via kommunikation mellem linjen og kundens WMS-system. Der kræves ikke yderligere manuelt arbejde fra operatøren, efter at pallen er placeret på linjen. 

Selve pallelinjen er opdelt i forskellige zoner, hvilket betyder at en zone kan brydes, mens de andre fortsætter med at arbejde. Dette sikrer den mest optimale og driftssikre pakkeproces, da de andre zoner ikke forstyrres.

Skræddersyet

Fleksibel

Automation

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe værdi for din pakkeløsning?

Del

Book et møde

Udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan optimere din pakkeproces.

Send en forespørgsel
Kontakt vores salgsteam
Picture of Mark Rosenkjær
Mark Rosenkjær
Picture of Thomas Andersen
Thomas Andersen