Case

Dansani

Optimeret pakkeproces med specialfremstillet folievikler

Dansani er en førende dansk virksomhed inden for design- og indretningsløsninger til badeværelser og tilbehør. Med et solidt engagement i at skabe innovative og æstetisk tiltalende produkter har Dansani etableret sig som en foregangsfigur inden for branchen.

Små emner - stor præcision

Dansani ønskede en maskine, der kunne anvende strækfilm til indpakning og erstatte den tidligere metode med pap- og strappakning af deres tilbehør. Kravene inkluderede høj kvalitet i indpakningen med særlig fokus på omkostningsreduktion. Vangby brugte tidligere erfaringer som reference og identificerede de specifikke behov.

Valget faldt på en specialbygget spiralvikler designet til at håndtere meget små emner samt tilhørende baner.

Løsningen fungerer ved, at en fotocelle registrerer emnet hvorefter en frekvensstyret motordreven infeed-bane fører emnet frem til vikleren. Fra siden kommer der drevne sidestyr, der kører samme hastighed som banen. Disse sidestyr holder og skubber de små emner gennem både infeed og outfeed samt igennem vikleren. Her pakkes og svejses emnerne, som kan have dimensioner helt ned til 100 mm i bredden, 7 mm i højden og 250 mm i længden. Maskinen bruger derfor en folie med en bredde på 100 mm for at sikre, at de små emner kan pakkes korrekt. Når emnet er pakket med folie og foliesnip er svejst fast, fastholdes folien, så der er klart til næste emne.

Hele linjen fungerer fuldautomatisk. Efter pakning kører emnet ud på dreven bane, der driver det ud af maskinen og fungerer som buffer.

Om løsningen

Løsningen fungerer ved, at en fotocelle registrerer emnet hvorefter en frekvensstyret motordreven infeed-bane fører emnet frem til vikleren. Fra siden kommer der drevne sidestyr, der kører samme hastighed som banen. Disse sidestyr holder og skubber de små emner gennem både infeed og outfeed samt igennem vikleren. Her pakkes og svejses emnerne, som kan have dimensioner helt ned til 100 mm i bredden, 7 mm i højden og 250 mm i længden. 

Maskinen bruger en folie med en bredde på 100 mm for at sikre, at de små emner kan pakkes korrekt. Når emnet er pakket med folie og foliesnip er svejst fast, fastholdes folien, så der er klart til næste emne.

Special-
fremstillet

Tilpasning til hvert emne

Optimeret
emballage

Vil du vide mere om hvordan vi kan skabe værdi for din pakkeløsning?

Del

Book et møde

Udfyld kontaktformularen og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan optimere din pakkeproces.

Send en forespørgsel
Kontakt vores salgsteam
Picture of Mark Rosenkjær
Mark Rosenkjær
Picture of Thomas Andersen
Thomas Andersen