Cookiepolitik

Introduktion

Vangby ønsker at være tydelige og åbne omkring, hvordan vi indsamler og bruger data, der er relateret til dig.
Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, til brug i statistik mm.
Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. 
Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, samt hvordan og hvornår de bruges

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies ved at ændre dine browserindstillinger.
Du kan dog risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold. Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Cookies indsamler ingen informationer, der kan identificere dig individuelt. Ligeledes giver en cookie os på ingen måde adgang til din computer eller til informationer om dig
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationer/persondata behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og virksomhed. Det vil typisk være i forbindelse med direkte henvendelse. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her.

Tredje parts cookies

Vi anvender også tredje parts cookies i følgende øjemed:
Vi anvender Google Analytics til at analysere brugen af dette website. Google Analytics genererer statistikker og andre informationer om websitebrug ved hjælp af cookies, som gemmes på brugernes computere. Den genererede information, der relaterer til vores website, anvendes til udarbejdelse af rapporter om brugen af websitet. Google gemmer og anvender den pågældende information.
Googles privatlivspolitik er tilgængelig på:  https://www.google.dk/intl/da/policies/privacy/

De fleste browsere tillader dig at blokere alle cookies, nogle få vil dog kun tillade dig at afvise tredjeparts cookies. Du kan finde flere informationer om, hvordan cookies virker, og hvordan du administrerer dem på Forbrugerrådets hjemmeside Tænk:  http://taenk.dk/gode-raad/tema/privacy-beskyt-dine-private-oplysninger-paa-nettet/cookies-paa-nettet

Yderligere information om cookies og cookiebekendtgørelsen er tilgængelig på Erhvervsstyrelsens hjemmeside:  http://www.erhvervsstyrelsen.dk/cookies

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at forbedre websitets brugervenlighed samt optimere vores indhold og services.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: privacy@vangby.dk.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Vangby
Transportbuen 11
4700 Næstved
Telefon: 5556 1515